MGT420 ASSIGNMENT CASE STUDY JEREMY & CAROLYN

MGT420 ASSIGNMENT CASE STUDY JEREMY & CAROLYN | 



Salam Aidilfitri. Hari ni merupakan syawal yang ke 8 I ada kelas PJJ online. Kiranya sejarah lah untuk tahun 2020 kelas PJJ online. Orang yang lama tinggal zaman belajar ni bila masuk belajar dia ada rasa mixed feeling.

Macam aku la rasa betul ke aku ni tengah belajar, rasa macam masa banyak kena korban la juga sebab nak buat assignment 

So aku saja la nak share assignment aku dekat sini just in case la ada student yang google nak cari idea. Haha .. jangan tiru bulat-bulat dah la, ubah-ubahla ayat yek. 



Aku dapat 3 markah je sini sebab tak cerita detail pasa interpersonal roles tu contoh yang mana satu. Jadi korang nak full markah tolong masukkan ya.