LUPA PASSWORD ISHAREFANS ?

LUPA PASSWORD ISHAREFANS ? | Assalamualaikum semua

VIRAL ya sekarang IshareFans ni. Seronok kerja likes & follows ni sehari RM3 rasa macam menambung secara alam maya. Nampak numbers RM$$$ tapi tak boleh cash out selagi tak reach amount yang ditetapkan.


TAPI isu yang hangat kan hati sesetengah users IshareFans ialah susah nak contact customer service. 3 minggu lepas ramai sangat pengguna IshareFans yang terlog out dari akaun IshareFans. Dah sudah ... password tak ingat!!!!! Duit dalam tu pula dah ada sekian-sekian amount, masak!!!!

Liz pun antara yang terlupa password & bila contact customer service tak pernah reply. Husband liz pun sama lupa password, cuba-cuba pun teka pun tetap lupa. Ada juga yang bagitahu, dah tahu nak join buat task IshareFans tu save la password dekat mana-mana atau tulis dekat mana-mana.

BUT! Sabar jap, liz rasa setiap orang yang baru try-try IShareFans ni for sure sekadar nak test-test kan. No one yang terus nak serius buat duit, mesti mostly akan observe dulu dan perhati. Jadi terlupa password tu perkara normal.

Contoh akaun husband liz buat-buat task ada lah dalam RM30 lebih, tiba-tiba rasa sayangla juga RM30 tu banyak juga lepas beli KFC tu tapi bila dah lupa password dan tak da pula button untuk forgot password. 

Cara-cara untuk dapatkan password IshareFans sila contact customer service di bawah:

Ada admin Ishare ajar dekat group telegram cara format mesej customer service supaya CS reply, jadi husband liz pun cuba la juga setiap hari total dalam 7 hari ya husband liz contact tapi NAN HADO (Tiada respon)

Jadi kalau duit korang dah beratus dalam tu kalau terlupa password rasanya boleh giler tak? Jadi berhati-hati la ya jangan sampai terlupa password nanti sedih pendam la sorang-sorang okay. Lagi-lagi yang ada up level tu.


0 Darlings:

Post a comment

LEAVE COMMENT HERE.