Disclaimer

Ini adalah blog peribadi liylizyusof.com. Segala penulisan, kenyataan yang dicatatkan disini adalah hakmilik penulis blog dan tidak mewakili oleh orang lain, institusi atau organisasi yang bersangkut secara langsung kecuali sekiranya dinyatakan sedemikian. Segala pandangan atau kenyataan adalah tidak berniat buruk terhadap agama, etnik, organisasi, syarikat atau pun kepada perseorangan.


Segala maklumat didalam blog ini adalah untuk simpanan persendirian sahaja. Penulis blog juga tidak bertanggungjawab diatas kesilapan atau kekurangan maklumat dari sebarang link didalam blog ini.Ulasan / Komen

Saya juga tidak bertanggungjawab diatas sebarang komen yang berunsur perkauman dan sebagainya tetapi segala komen yang negatif akan dinyahhapuskan dengan kadar segera (sekiranya ada).Muat turun gambar

Pembaca adalah tidak dibenarkan sekali-kali untuk memuat turun gambar peribadi saya melainkan mendapat pengesahan terlebih dahulu.Resepi

Segala resepi yang ditulis disini adalah hakmilik peribadi penulis melainkan ada dinyatakan.

Polisi didalam disclaimer ini akan diubah atau ditambah bilamana ada keperluan.***Menulis dan mengulas dengan akal yang waras dan bijaksana.

Sekiranya anda ingin menyalin mana-mana bahagian dalam blog ini, adalah diizinkan dengan syarat dikreditkan atau 'backlink' ke blog https://www.liylizyusof.com/ semula.Komen

Pemilik blog berhak untuk memadam atau tidak menerbitkan mana-mana komen yang dikemukakan kepada blog ini tanpa notis untuk:

  1. Komen yang disifatkan sebagai Spam/Iklan atau mencurigakan
  2. Komen yang tidak senonoh/lucah/menghina/menggunakan kata-kata kesat
  3. Komen yang dianggap menyinggung atau menyentuh sensitiviti mana-mana pihak (misalnya yang berunsur perkauman/politik)


Sila hubungi saya di liylizyusof56@gmail.com, jika berminat untuk berkerjasama antaranya :-
  • Review Produk/Servis
  • Jemputan Event
  • Collaboration/Sponsored post
  • Advertorial
  • Sewa tapak iklan


PERINGATAN

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.