SITE OFF MEETING | EAGLE RANCH RESORT

SITE OFF MEETING | EAGLE RANCH RESORT

Assalamualaikum.
Disebabkan rasa sayang nak delete gambar-gambar liz di Eagle Ranch Resort bulan lepas jadi liz rasa patut juga kut liz update blog dengan gambar-gambar liz yang cun ni. Weeeheee!

Kalau nak simpan dalam phone yang dah semakin lembab performance tu, memang liz terasa stress sekarang ni. InsyAllah new Iphone next year la kan. Iphone liz sekarang tu dah 4 tahun, tak rasa nak tukar phone lain sebab gambar dari iphone jelas dan cantik. Maknaknya new iphone la kan next year. Hihihi.


Waktu sampai sini hujan renyai-renyai la pulak, aku bantai pakai heels kan, lepas tu nak ronda 1 Eagle Ranch Resort ni pulak, semput mami nak! Tapi sebab nak cover cun seantero resort ni, aku cat walk la juga ke hulur ke hilir melawat kawasan. Aku kagum dengan memilik resort ni, punya banyak resort dekat Port Dickson ni, cuma resort dia yang lahir dengan idea yang lain dari yang lain. Jadi resort ni kebanyakkan client mereka ialah untuk company-company yang nk buat team building. Termasuklan company aku ni hah, so dah faham la kan kenapa aku ke sini? Ingat saja-saja makan angin?


Bepeluh 1 badan uit ronda sini sana, besar kut Eagle Ranch resort ni, dan semua jenis bilik kat sini unik-unik cumaaaaa aku tak suka bau bilik ni sebab dorang build bilik ni guna kayu, jadi masa hujan ni, bau lembab tu memang naik seharum 1 bilik la. 







Si Sean, partner ronda-ronda. 


Okay ini je yang rajin untuk di share.
Yang pasti Mary Kay liz dah check in sini.

3 comments:

  1. Wow, fantastic blоg format! How long have yoᥙ eveer
    been гunning a blog for? you make blogging look easy. The whole glance of ʏour websitye is magnificent,
    as neatly as the content!

    ReplyDelete
  2. I just could not go away your web site prior to suggesting that I
    extremely enjoyed the usual info a person provide to your guests?
    Is going to be back often to check out new posts

    ReplyDelete
  3. If you desire to increase your knowledge only keep visiting this website and be updated with
    the most recent gossip posted here.

    ReplyDelete

LEAVE COMMENT HERE.