2 Oct 2021

CARA SEMAK JADUAL SEM UITM (iCEPS)

CARA SEMAK JADUAL SEM UITM (iCEPS)| Assalamualaikum

Weh cepatnya nak masuk sem baru, setiap kali nak masuk sem baru. Setiap kali tu liz akan lupa dekat mana nak semak jadual next sem. Masa awal-awal dulu macam semua benda buat hujung jari je tekan-tekan. Lepas dah format laptop, segala jejak dalam laptop pun seperti baru. Seolah otak liz pun refresh jadi baru.

Mujur la ada kawan pjj yang baik, bila tanya je banyak yang dia tolong guide. Seriously kalau tidak, mesti haru juga laaa pening nak cari-cari sebab asyik lupa je sekarang ni. 

Jadi ni ni part sini siap-siap. Ini yang link semak jadual kelas next sem!!! Next sem, jangan tanya orang dah tau liz.. cari sendiri rujuk sini

Link : https://iceps.uitm.edu.my/index.php/downloads/student



Post a Comment

LEAVE COMMENT HERE.

Latest Instagrams

© Liyliz Yusof. Design by Eve.