PENGECUALIAN BAYARAN KERETA PUBLIC BANK #covid19

PENGECUALIAN BAYARAN KERETA PUBLIC BANK #covid19 | Assalamualaikum semua ❤️

Sekarang ni dah minggu ke 3 dalam musim PKP COVID19. Besok kita akan masuk bulan April 2020, sejarah dalam kehidupan kebanyakkan rakyat Malaysia dimana kita semua kena berkurung duduk di rumah.

Untuk yang terjejas dengan sumber pendapatan mesti rungsing dengan bayaran komitment bulanan. Macam liz, kereta yang ada hutang dengan bank lagi kena bayar setiap bulan. 

Buat semua peminjam hire purchase dengan PUBLIC BANK. U all jangan risau PUBLIC BANK dah buat announcement yang tangguhan bayaran balik selama 6 bulan. 

U all boleh rujuk di website seperti dibawah ni tau. Jangan risau tak perlu apply apa-apa pun sebab penangguhan ni secara automatik. Pada siapa yang nak bayar pula, bagi yang tidak terjejas, kena buat permohonan tau.




Sekian. 

0 Darlings:

Post a comment

LEAVE COMMENT HERE.