TESTIMONI BOTANICAL EFFECT MARY KAY

TESTIMONI BOTANICAL EFFECT MARY KAY | Assalamualaikum semua 

Post kali ni liz nak share tentang testimoni customer yang telah menggunakan set BOTANICAL EFFECT MARY KAY. Sebelum liz share tentang testimoni ni, liz nak terangkan sedikit tentang kandungan botanical effect dan fungsi-fungsinya supaya korang tahu apakah kandungan Botanical Effect.


Sebelum tu, saya kenalkan diri saya Liz.
 Elite Beauty Consultant Mary Kay. 

Ramai tak tahu yang BOTANICAL EFFECT MARY KAY ni mempunyai 3 JENIS kategori. Dari luaran kotak packaging botanical effect ni semuanya hampir sama tetapi jika diperati pada kotak, anda akan perasan bahawa botanical effect ni terdiri daripada  BE1, BE2 & BE3

BE1 - Untuk Kulit Kering
BE2 - Untuk Kulit Normal
BE3 - Untuk Kulit Berminyak

Jadi bayangkan untuk orang yang beli product Mary Kay tanpa mendapat consultation yang betul daripada beauty consultant Mary Kay apa akan terjadi pada kulit mereka????? 

Sebab tu Mary Kay ada beauty consultant. Jangan pernah sesekali membeli product Mary Kay di online Website seperti Lazada & Shopee. Sebab banyak bahaya nya tau yang mungkin akan membuat kulit anda makin teruk.

INFO UNTUK BE1


Memberikan lembapan serta merta dan mengurangkan kekusaman kulit. Fungsi BE1 ni juga akan memulihkan keseimbangan kulit dan hasil akan nampak dalam masa satu minggu. Produk BE merupakan hipoalergik dan bebas daripada perwarna sintetik dan wangian tambahan.

Bahan yang terkandung dalam BE1 ialah 
- Silymarin iaitu buah tistel susu yang membantu mempertahankan kulit daripada kerosakan persekitaran sambil membantu menenangkan dan melegakan kulit
- Luo Han Guo merupakan buah yang dipanggil sebagai kelanjutan usia, mengandungi antioksidan mujarab dan menggalakkan kulit menjadi sihat
- Ektrak biji flaks tumbuhan yang tinggi dengan dengan asid lemak omega-3 yang juga membantu melembapkan dan melegakan ketidakselesaan kulit kering
- Ekstrak rumpai laut ialah sejenis alga laut yang menjadi sumber vitamin, mineral da asid lemak yang penting untuk pelembapan dan keseimbangan kulit

INFO UNTUK B2


Seperti rejimen yang lain, setiap produk dalam rejimen Formula 2 mengandungi suatu kompleks botani istimewa, memaparkan silymarin dan Luo Han Guo — untuk membantu mempertahankan kulit daripada kerosakan persekitaran dan membantu menggalakkan kulit sihat. • Kemudian rejimen ini dikhususkan dengan botani tambahan terpilih spesifik untuk memberikan keseimbangan cantik yang diidami kulit jenis biasa.

Bahan yang terkandung dalam BE2 ialah 
Silymarin iaitu buah tistel susu yang membantu mempertahankan kulit daripada kerosakan persekitaran sambil membantu menenangkan dan melegakan kulit
Luo Han Guo merupakan buah yang dipanggil sebagai kelanjutan usia, mengandungi antioksidan mujarab dan menggalakkan kulit menjadi sihat
- Ektrak bunga kemboja untuk menenangkan dan melegakan dan ia juga antioksidan yang membantu melindungi daripada tekanan persekitaran
- Ektrak bunga teratai iaitu sejenis antioksidan yang menjadi sumber mineral yang penting untuk kulit yang sihat.

INFO UNTUK B3


B3 fokus untuk kulit yang tersangat oily, maksudnya 1 muka oily. Katakan kalau kulit korang tak berapa oily, tidak disarankan untuk ambil B3 ni ya. 

BE3 ni membantu memulihakan keseimbangan kulit, mengurangkan penampilan saiz pori. Kalau pori terbuka luas, yes! Kulit anda akan menghasilkan minyak yang banyak jadi pori kena jaga betul-betul dulu tau.  BE3 ni membantu mengawal minyak muka dan hasilnya boleh dilihat dalam masa satu minggu pastu nampak perbezaannya. 

Bahan yang terkandung dalam BE3 ialah 
Silymarin iaitu buah tistel susu yang membantu mempertahankan kulit daripada kerosakan persekitaran sambil membantu menenangkan dan melegakan kulit
Luo Han Guo merupakan buah yang dipanggil sebagai kelanjutan usia, mengandungi antioksidan mujarab dan menggalakkan kulit menjadi sihat
- Exktrak Kanuka (pokok teh putih) iaitu sumber ekstrak botaniini terkenal dengan faedah penghalusan yang boleh membantu mengelakkan pori daripada menjadi tersekat
- Ekstak Jambu Batu iaitu merupakan sumber asid salicid yang boleh membantu mengelupas kan sel kulit mati dan mengurangkan permukaan berminyak

DAH NAMPAK PERBEZAA BOTANICAL EFFECT? Setiap BE mengandungi bahan yang berbeza dan fungsi yang berbeza. Jadi dapatkan consultation daripada beauty consultant Mary Kay yang sah. 

Sekarang jom liz share tentang testimoni yang menggunakan botanical effect Mary Kay. 





Berminat nak tahu lagi banyak tentang penjagaan kulit wajah, jangan segan untuk dapatkan consultation percuma daripada liz. Can reach me at anytime, just kalau liz reply lambat sikit tu, maybe liz tengah bergaduh dengan anak hehe gurau je, kalau liz reply lambat selalunya liz driving. Klik link bawah ya, cari liz tau kalau nak kulit cantik cepat.


https://wa.link/6mhbe2

0 Darlings:

Post a comment

LEAVE COMMENT HERE.