25 Jan 2021

MAINAN HAPPY MEAL JANUARY 2021 | TRANSFOMER & LITTLE PONY

 MAINAN HAPPY MEAL JANUARY 2021 |

Akhirnya Happy Meal ada toys bermula selama 21 haribulan Januari 2021. Dah jadi ketagih la pula nak collect semua mainan Happy Meal, dulu liz tidak lah tahap fanatik sangat. Tapi sejak ada anak ni, semangat keanak-anakkan tu menjadi-jadi pulak.



Mainan Happy Meal ni liz suka beli bila rasa mainan tu bebaloi, kebanyakkan mainan Happy Meal Amuzz memang tahan lama jadi sangat bebaloi beli plus ada makanan sekali.

Haish semoga Mcd tak keluarkan mainan setiap bulan supaya tidaklah setiap minggu nak kena kumpul siri mainan Happy Meal ni. Bila duduk dekat kawasan semua benda ada ni, ini lah dia kerumitannya. Duit pun kena selalu ada, doakan mami amuzz dimurahkan rezeki selalu.


Alrite done update! 
Semoga boleh collect semua koleksi Transformers pula lepas ni.

Post a comment

LEAVE COMMENT HERE.

Latest Instagrams

© Liyliz Yusof. Design by Eve.