22 Jun 2021

LANGSIR MURAH SHOPEE

LANGSIR MURAH SHOPEE | Assalamualaikum & morning 

Mesti ramai yang suka deko-deko rumah kan, termasuklah pemilihan langsir. Langsir ni main peranan ya naikkan seri bilik atau ruang tamu. Jadi jangan ikut dan je beli langsir, asal ada orang kata.

Langsir ni kalau nak beli, selalunya memang kena pejam mata bayar nya. Tapi kalau dapat yang murah! Lagi lah seronok, betul tak? Liz survey banyak tempat juga sebelum beli langsir ni, akhirnya jumpa seller di Shopee yang jual harga berpatutan dan ada free gift lagi tau. 









Ada banyak saiz dan boleh custom juga tau if korang nak request ikut tingkap rumah korang sendiri macam mana. Langsir lining ni sebenarnya penting kalau nak rumah atau bilik korang nak ada cahaya dari matahari masuk ke dalam rumah, kalau nak tutup full baru la layer kan lagi dengan langsir biasa ikut suka material cita rasa masing-masing. 

Untuk langsir bilik pula liz beli dekat shopee juga tapi seller personal Ikea. Sebenarnya jimat beli online, sebab jimat duit minyak, tenaga dan juga duit makan. Jadi sebenarnya okay je if u bayar shipping tu tau, jimat je lagi dari pergi sendiri. Unless u memang jenis nak rasa nak pegang baru puas hati, haa itu memang u all kene pergi tengok ke kedai. Macam liz, liz dah biasa beli online, liz baca review dan tengok video dan gambar daripada pembeli, bila dah yakin nampak rating pun bagus. Liz akan terus je beli.. tunggu je dekat rumah, barang sampai ke rumah. 



Langsir ni ada 2 tau, sesuai pakai untuk 1 panel dia jadi cantik sangat macam ni.


Ada banyak warna, boleh pilih ikut citarasa masing-masing
1 pair 145 cm x 250 cm 

Ni belakang dia, untuk langsir HILJA ni liz guna rod. 
Tapi langsir putih tu liz guna Hook. 

Kalau korang nak beli rod, liz boleh terus rekemen kan beli saiz ni, dia sedang elok untuk 1 panel dengan langsir Hilja ni suit pakai. 

Racka crtn Rod 120-210 cm (dia boleh adjust lenght tau)
Beli dekat seller ni senang, terus complete set dia, korang tak payah pening-pening okay. Nanti liz letak link dekat bawah.



Siap dah bilik amuzz, fuhh now tinggal few things untuk deko2 sikit je lagi. Link untuk item yang ada dalam gambar ni liz letak dekat bawah ya, sebenarnya nak cerita tentang langsir tu best haha terlajak banyak benda pula nak share dalam ni. Tema bilik amuzz, dusty green, blue & white. 

Link Item:
1. Langsir putih (100cm x 250cm): https://shp.ee/e7v7gnt
2. Hilja Ikea langsir (145cm x 250cm ): https://shp.ee/fzc89kh
3. Curtain Rod Holder Set Racka (W120-210cm) : https://shp.ee/u53xqw9
4. Cat Jorton (Lush Green) :  https://shp.ee/9qd7bs9
5. Meja study kecil : https://shp.ee/uavhu85
6. Carpet kiraan kaki (charcoal) : https://shp.ee/96nraa9

Bilik asas amuzz dah settle, lepas ni mami nak sambung deko play area dia pula. 
Selamat mendeko mami-mami semua. 





2 comments

LEAVE COMMENT HERE.

Latest Instagrams

© Liyliz Yusof. Design by Eve.