MARY KAY TIMEWISE LUMINIOUS - WEAR LIQUID FOUNDATION


MARY KAY TIMEWISE LUMINIOUS - WEAR LIQUID FOUNDATION | Assalamualaikum korang. Hari ni liz nak share tentang liquid foundation kesukaan liz sebab liquid foundation ni buat kulit liz rasa macam tak pakai foundation pun. Sebab texture-nya sangat ringat dan yang paling best liz suka sebab dia buat muka liz nampak shining dan glowing gitu. 




Gambar daripada Google. Sorry Im too lazy put my own picture but I love to show you my make up result using Mary Kay Timewise Luminious - Wear bellow here. 
Tadaaa




Nampak shining dan glowing kan. I did my very simple make up for shoot the all collection Zilazlover.  By the way jom lah korang follow IG Zilazlover untuk dapatkan shawl yang latest daripada Zilazlover. 



0 Darlings:

Post a comment

LEAVE COMMENT HERE.