HAPPY BIRTHDAY 26 YEARS OLD TO ME

HAPPY BIRTHDAY 26 YEARS OLD TO ME | Assalamualaikum semua 

Alhamdullilah 26 tahun dah usia liz, syukur masih diberi peluang bernafas di bumi Allah hari ni. Andai kata umur liz tak panjang, mesti tragedi kebakaran pada tahun 2016 tu liz dah arwah. 

Dari kes tu, liz belajar banyak benda yang ajal maut ni tak perlu tunggu sakit, tak perlu tunggu tempat bahaya, tak perlu semasa memandu, dalam rumah sendiri pun boleh mati bila dah tiba ajal. Ajal maut jodoh dan segala yang berlaku semua atas ketentuan Dia.

Tahun ni pula ialah tahun pertama liz sambut bufday sebagai mami, tapi masa bufday liz ni, muzaffar demam selsema. Baby demam memang tak tidur malam kami as parents, begilir-gilir berjaga. Mesti semua parents pun macam tu kan.


6 February 2018, Hari Selasa kali ni jatuhnya tarikh bufday liz. Sepanjang tahun sambut bufday, kali ni lah kali pertama liz lupa tarikh bufday liz. Selalunya setiap tahun excited tunggu surprise bufday tapi kali ni sebabkan muzaffar demam, terlalu sibuk jaga anak sampai lupa hari jadi sendiri. Rasa macam ibu mithali sangat kan ~

Baiknnya suami, tiup belon pukul 1 pagi dalam kereta sebab nak buat surpise pagi buta masa pergi kerja. Kebetulan pula hari selasa ni Malan outstation jadi memang no any special dinner ke apa. Tapi dapat kad yang ayat dia .. buat I melting giler ... 


HAPPY sangat you alls! Sepanjang hidup 26 tahun ni kali pertama liz dapat baloon yang banyak macam ni. Tahun ni macam sambut bufday dengan baloon pula, suami bagi baloon banyak, kawan-kawan pun bagi banyak baloon.

The happy me.




Makanan dekat sini memang semuanya sedap-sedap, liz rekemen sangat korang datang sini. Nama tempat ni Fei & Ali Cafe Shah Alam. Kek dia sumpah sedap!


Sekeping kek ni RM15 tapi memang sedap sangat, makan je cair dalam mulut. Berlapis-lapis kek ni. Macam kek lapis, sedappp nya tak dapat nak gambarkan dekat korang, memang korang kena cuba makan sendiri.


Tempek 1 gambar lagi, muka 26 tahun sambut bufday. 
Semoga next bufday lagi awesome. Hihi ~

Notes: Rasanya baju ni pernah pakai masa sambut bufday zaman bujang dengan Malan dulu. 4 tahun yang lepas. Haha ~ 

0 Darlings:

Post a comment

LEAVE COMMENT HERE.