16 Dec 2020

FESYEN TUDUNG WANY HASRITA SEPARUH AKHIR MUZIK-MUZIK 35

 

FESYEN TUDUNG WANY HASRITA SEPARUH AKHIR MUZIK-MUZIK 35|

    Viral fesyen tudung Wany Hasrita semasa separuh akhir muzik-muzik dekat laman twitter. Kreatif juga style baru Wany Hasrita sehingga mendapat macam-macam komen pengguna twitter yang mencuit hati aku yang tengah mengantuk buat assignment ni.

Apa pendapat korang tentang fesyen tudung Wany Hasrita malam ni dalam separuh akhir muzik-muzik #SFMM35 kali ni? Yay or Nay?



Orang nya dah cantik, pakai lah tudung macam mana pun. 
Cantik jugak!!


Sedap pula tengok apam ni malam-malam uit!!




Teletubbies? Alaa cute!!


Mana tidaknya aku terhibur tengok twitter weh.
Okay setakat ni je lah dulu, selebihnya korang cari dan tengok sendiri di twitter. 
Walaumacam mana pun fesyen Wany Hasrita malam ni, btw taniah terpilih untuk bertanding di pentas Anugerah Juara Lagu 35.

Post a comment

LEAVE COMMENT HERE.

Latest Instagrams

© Liyliz Yusof. Design by Eve.