17 Dec 2020

MAINAN HAPPY MEAL MCDONALD DECEMBER 2020


MAINAN HAPPY MEAL MCDONALD DECEMBER 2020 | TOYS HAPPY MEAL MCDONALD DECEMBER 2020 

    Apa mainan Mcdonald December 2020? Bulan ni wajib beli, sebab dapat telur besar!!! Dan dalam telur tu ada dinasour, sangat sesuai untuk anak lelaki. Liz surely beli ni sebab nak berikan pada Amuzz. Mainan happy meal untuk anak perempuan pun ada tau. Jom tengok .. 



Dinosaur minggu ni ialah triceraptor. Tak memasal juga liz pun berlajar kenali nama-nama dinosaur ni sebab bila Amuzz tanya "mami ni nama apa". Jom tengok koleksi mainan happy meal December 2020 yang lain. Supaya boleh korang save date untuk dapatkan koleksi ni untuk anak-anak. Liz suka mainan Happy Meal ni sebab sangat lasak! Tahan lama tau, capak ke jatuh ke memang sangat lasak. Jadi bebaloi sangat-sangat beli happy meal dapat makanan plus dapat mainan. 


Liz terlepas mainan happy meals 10 December 2020 tu, sebab lama juga takda toys tau digantikan dengan buku. Bila kawan liz cakap, liz ada mainan happy meal baru keluar. Cantik!!! Memang bebaloi beli. Telur dinasaur ni pula besar, dinasaur pun besar. Bebaloi sangat-sangat jadikan mainan untuk Amuzz. Next tak sabar nak beli koleksi 24 December 2020 dan koleksi mainan happy meal 31 December 2020 pula. 

Post a comment

LEAVE COMMENT HERE.

Latest Instagrams

© Liyliz Yusof. Design by Eve.