20 Dec 2020

PROGRAM DR AZIZAN OSMAN 2021 | Program Virtual Online Kuasai Marketing 2021 - Formula Zero Kos Marketing

 

PROGRAM DR AZIZAN OSMAN 2021 | Program Virtual Online Kuasai Marketing 2021 - Formula Zero Kos Marketing

    Nak belajar cara marketing yang hebat? Program marketing Dr. Azizan Osman 2021 kini bermula. Cara formula zero kos marketing yang mudah, nak tahu caranya? Teruskan baca sharing lanjut dari liz.



Dr. Azizan Osman yang sangat dikenali dengan kelas marketing yang hebat di Malaysia kini lebih dikenali sebagai Datuk Wira Dr. Azizan Osman. Siapa tak kenal beliau, video beliau dikongsi oleh ramai usahawan yang berjaya setelah menyertai program marketing bersama Dr. Azizan. Video beliau juga mendapat tempat di hati para usahawan tak kira besar atau kecil. Liz dah follow program Dr. Azizan ni sejak tahun 2019 dah alhamdullilah banyak perkara yang menyedarkan diri liz selepas program pertama yang sertai NAK UBAH HIDUP. Siapa yang tak nak ubah hidup ke arah yang lebih baik?

    Bersedia untuk perjalanan business 2021? 

Berapa banyak Zero ‘0’ yang nak di-GANDAKAN?

Ingat lagi sales pernah RM0? 

Ingat lagi sales bila capai RM100 yang pertama? 

Ingat lagi perasaan capai sales RM1,000 yang pertama? 

Dah lupa perasaan capai RM10,000 yang pertama? 

Dah pernah capai RM100,000 pertama dan pernah jatuh? 

Dah capai RM 1 juta yang pertama? 

What's Next? Anda golongan yang mana satu?

Perlukan bimbingan dalam perniagaan? 

RichWorks Bimbing 777 Usahawan Jana Jualan Lebih RM2 bilion Tahun 2020

Sebanyak 777 usahawan terdiri daripada perusahaan kecil & sederhana (PKS) dalam dan luar negara yang mengikuti Program Mentoring RichWork setelah menjana jualan lebih RM2 bilion pada tahun ini. Jom kita jadi salah satu usahawan yang berjaya pada tahu 2021 nanti.

Meskipun dalam keadaan krisis kesihatan dan ekonomi yang berlaku, usahawan PKS tersebut yang terdiri daripada Program Mentoring Spire dengan 466 usahawan dan Titanium dengan 311 usahawan menyaksikan peningkatan keseluruhan nilai jualan sekitar 10 peratus berbanding tahun lalu.

Apatah lagi, setakat hari ini saja seramai 207 usahawan yang menyertai Spire telah pun mencapai RM1 juta pertama mereka.


Bagi Program Mentoring Titanium, ia juga selama 12 bulan yang mana mereka bukan saja mendapat ilmu dan bimbingan daripada MenThor, Datuk Wira Dr. Azizan Osman malah mendapatkan kepastian dalam membuat keputusan.



Sehubungan itu, RichWorks akan menganjurkan Program Virtual Online Kuasai Marketing 2021 - Formula Zero Kos Marketing yang berlangsung selama 3 hari untuk membantu usahawan atau bakal usahawan step-up diri dengan strategi pemasaran dalam bisnes mereka untuk pembuka tahun 2021 yang luar biasa.

Selama 12 tahun RichWorks beroperasi, mereka juga telah membantu lebih 1,100,000 (1.1 juta) usahawan untuk ubah hidup dan bisnes mereka dengan lebih baik. Perjuangan selama 12 tahun dalam melatih dan membimbing PKS terbukti dalam membina usahawan daripada Zero to Million! Dan mereka teruskan perjuangan ini dengan Program Kuasai Marketing 2021 - Formula Zero Kos Marketing ini.

Percaya peluang sentiasa ada untuk usahawan atau bakal usahawan di Malaysia untuk bangkit berniaga dan step-up untuk tahun 2021 dengan menggunakan teknik pemasaran yang betul dan seterusnya dapat lonjakan jualan dan bisnes mereka berkali-kali ganda.

Dengan ini, RichWorks International bersama Pengasas Datuk Wira Dr. Azizan Osman ingin bantu mereka yang bergelar usahawan atau bakal usahawan yang komited untuk Formula Gandakan Sales serta pendapatan mereka bermula dari ZERO sebab misi kami adalah melahirkan lebih ramai Usahawan Jutawan bermula dari Zero ke Million untuk tahun 2021.

Sejak COVID-19 melanda, RichWorks sebagai syarikat peneraju dalam syarikat latihan dan bimbingan keusahawanan terbesar di Malaysia telah membantu lebih 400,000 ribu usahawan dengan penganjuran program keusahawanan secara virtual online dan percuma.


Inisiatif ini untuk bantu mereka yang terkesan dengan krisis pandemik seperti COVID-19 serta sepanjang Pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang dijalankan oleh pihak kerajaan Malaysia tahun ini. Kami telah bantu ramai usahawan untuk mula berniaga dan usahawan-usahawan yang terkesan untuk selamatkan perniagaan mereka.


    Kalau korang nak tahu liz juga turut terkesan dengan krisis Covid19 yang melanda negara kita pada tahun 2020 ni. Tapi berkurung di rumah tidak bermakna kita tak boleh lakukan sesuatu. Liz sendiri, liz mula usahakan business dari rumah dengan menjual biskut florentine. Banyak video-video yang Datuk Wira Azizan Osman kongsikan yang memberi idea kepada usahawan kecil macam liz ni. 



KUASAI MARKETING 2021 ANDA SEKARANG!!! 

MAKLUMAT PROGRAM

PROGRAM       KUASAI    MARKETING    2021   -   FORMULA    ZERO   KOS MARKETING

Tarikh         : 25 - 27 Disember 2020 (Jumaat - Ahad)

Masa           : 9:00 pagi – 6:00 petang

Tempat       : Aplikasi Zoom Webinar

Peluang terakhir sebelum tahun 2021.

RichWorks nak taja 3,000 pendaftaran terawal 100% adalah PERCUMA!

Anda juga boleh layari website http://www.zerokosmarketing.com untuk info lanjut SEKARANG dan kongsikan peluang ini kepada 10 rakan-rakan yang lain.


Richworks International Sdn Bhd

No. 77, Jalan Badminton 13/29 Seksyen 13,

 40100 Shah Alam Selangor, MALAYSIA


Laman web        :        w ww.richworks.com

Website              :       http://www.zerokosmarketing.com

Mobile                 :        013-389 7990

Emel                    :        i nquiries@richworks.com.my



TENTANG RICHWORKS INTERNATIONAL 

RichWorks International adalah penganjur acara dan seminar terbesar di Malaysia dalam bidang pembangunan keusahawanan dan pemasaran. 

Sepanjang 12 tahun yang lalu sejak 2008, RichWorks telah melatih lebih dari 10,000 syarikat menerusi Master Coach Datuk Wira Dr Azizan Osman, yang menarik lebih daripada 1.1 juta peserta dalam lebih 1,500 acara dan seminar. Dengan rekod prestasi terbukti, strategi perniagaan dan program mentoring, mereka membantu membina beribu-ribu usahawan dan jutawan yang berjaya dalam tempoh 6 - 24 bulan. 

Visi RichWorks adalah menjadi 'Netflix' Pendidikan Usahawan dengan 100 juta pelanggan menjelang 2025 dengan akses mudah ke kandungan berorientasikan results dan penyelesaian yang dipercayai di platform dalam talian - RichWorks.com untuk Inspire, Educate & Add Value kepada komuniti di seluruh dunia.

Jangan lupa ikuti sosial Media DATUK WIRA DR. AZIZAN OSMAN juga di :

Post a comment

LEAVE COMMENT HERE.

Latest Instagrams

© Liyliz Yusof. Design by Eve.